News
Sep 21, 2023

VACATURE Sales Manager Frankrijk, Spanje, Italië

Roltex is op zoek naar... Een Sales Manager met interesse in de boeiende horeca sector. Een persoon met een neus voor goede salesdeals die vlot verbinding maakt met klanten. Iemand die goesting heeft in een nieuw avontuur binnen een frisse KMO omgeving met familiale bedrijfscultuur.

VACATURE Sales Manager Frankrijk, Spanje, Italië

Roltex is op zoek naar...

Een Sales Manager met interesse in de boeiende horeca sector. Een persoon met een neus voor goede salesdeals die vlot verbinding maakt met klanten. Iemand die goesting heeft in een nieuw avontuur binnen een frisse KMO omgeving met familiale bedrijfscultuur.

Je zal samenwerken met onze ervaren collega’s Jimmy, Ann, Sophie, Jens en Ralph. Rapporteren doe je rechtstreeks aan onze managing director Daniëlle. Er is een 2-wekelijkse sales en marketingmeeting waar verkoopcijfers worden bekeken en opportuniteiten en actiepunten worden besproken.

Jouw klanten zijn distributeurs van horeca-materialen en bevinden zich hoofdzakelijk in Frankrijk, Spanje, en Italië. Je zoekt jouw (eind)klanten regelmatig op, onderhoudt er een open en constructieve relatie mee, maakt offertes, houdt bezoekrapporten bij en plaatst nuttige info in de CRM.

Verder informeer je jouw klanten over nieuwigheden in de markt, organiseer je product trainingen en geef je hen advies op maat. Met jouw gezonde interesse voor trends bouw je mee aan de innovatieve strategie binnen Roltex. Samen met onze Marketing Manager Sophie krijg je de vrijheid om na te denken over nieuwe marketing campagnes en hoe je klantenfeedback kan omzetten in extra sales.

Wij zijn op zoek naar een vlotte persoonlijkheid die onze waarden mee uitdraagt. Als jij je thuis voelt in een werkomgeving waar:

Passie de drijfveer is
Respect echt telt
Open communicatie gevoerd wordt
Uniek zijn een meerwaarde is
Doel uitdaagt om met het hele team resultaten te behalen

Dan pas je vlotjes in ons team Proud. Kies voor Roltex en je kiest voor leuke collega’s, directe impact, ruimte voor initiatief en een boeiende carrière stap.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is een initiatiefnemer die met plezier goede contacten onderhoudt en nieuwe netwerken uitbouwt. Die er een boost van krijgt om eigen ideeën om te zetten in plannen. Iemand die gedreven is om successen te behalen in teamverband. En vlot kan communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Spaans/Italiaans zijn mooie troeven.

Wat serveren wij?

- Bedrijfswagen, laptop en smartphone
- Marktconform loon
- Maaltijdcheques
- Reisvergoeding
- Bonussysteem
- Werken in een lokaal bedrijf met een vlakke structuur
- Werken in een omgeving waar jij directe impact hebt

Solliciteer nu


Over ons

Roltex is de enige dienbladen fabrikant in België. Onze ambitie is om steeds innovatieve en kwaliteitsvolle design dienbladen en ander horeca materiaal aan te bieden op maat van onze klanten. Je zal onze producten wereldwijd terug vinden in restaurants, ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, op cruise schepen, … Onze belangrijkste markten zijn Benelux - Frankrijk - Duitsland - Spanje - UK - Scandinavië.

Meer weten?

https://mail.missiveapp.com/#team_unassigned/8a492e79-7a2a-4f1c-bc7f-51266a26bb65_team_unassigned/conversations/379a12bd-25bb-4ae4-9e65-dbe237cbe590